Skip to main content.
20/07/2009

Δήλωση Δημ. Βίτσα, Γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΝ, με αφορμή την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τη χάραξη στρατηγικής

Με αφορμή την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τη χάραξη στρατηγικής για το επόμενο διάστημα στον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημ. Βίτσας, Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  1. Στην ΚΠΕ του ΣΥΝ και στο Πανελλαδικό Σώμα του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσαμε πορεία αναστροφής της κατάστασης στο Κόμμα και στον ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίσαμε βήματα μπροστά. Σήμερα μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, των αγροτών, της νέας γενιάς, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρομεσαίων ιδιαίτερα μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.  Σήμερα μας ενδιαφέρει η υπεράσπιση των δικαιωμάτων στα οποία η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιτίθεται με σφοδρότητα.
  2. Ο ΣΥΝ με αίσθηση πρώτης ευθύνης συμβάλλει στην ενιαία δράση της Αριστεράς, στην ενωτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, πορεία που απαντά με θετικό τρόπο στις αγωνίες και τις προσδοκίες των αριστερών. Ενότητα, ηθικό πλεονέκτημα από πράξεις που απέδειξαν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ανανέωση ήταν και είναι το τρίπτυχο που έκανε μεγάλο μέρος του κόσμου να στρέψει την προσοχή του προς τα εμάς. Αυτή την περίοδο που δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας για τα προβλήματα της κοινωνίας, δηλώσεις και ανακοινώσεις που αναπαράγουν ένα κλίμα το οποίο έχουμε αφήσει πίσω απ’ όπου και αν προέρχονται, δεν συμβάλλουν.

To Γραφείο Τύπου